”Ogni goccia crea l'oceano”

 

Angela Andries Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Si avvicina il giorno più speciale della mia vita.

Vuoi sapere come mi piacerebbe festeggiare quest’anno?

 Prima di tutto ringraziando Dio per il dono della vita. Ringrazio i miei genitori che mi hanno messo al mondo e mi hanno educata.

Vorrei festeggiare il mio compleanno quest’anno, in modo diverso.

 Invece di regali sto chiedendo una donazione per  il sostegnio dei minori della Casa di accoglienza „M. M. Lavezzari” della nostra Associazione di Assistenza Sociale de Educazione  non profit in Romania –Oituz –Bacau.  

I bambini e i ragazzi di quest’opera mi stanno molto a cuore. Ogni piccola offerta mi aiuterà a raggiungere il mio obiettivo.

Grazie per il vostro sostegno e per la vostra vicinanza.

Per chi trovasse difficoltà a fare la sua donazione su questo link perchè in lingua rumena, potrebbe usare direttamente il conto in Euro dell'Asociazione.  

Intestazione: ASOCIATIA DE ASISTENTA SOCIALA SI EDUCATIE - CONTO CORRENTE RO17RNCB0030128987450003

SWIFT: RNCB RO BU

Se apropie cea mai specială zi din viața mea.

Vrei să știi cum aș vrea să sărbătoresc anul acesta?

În primul rând, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru darul vieții.
Le mulțumesc părinților mei care m-au adus pe lume și m-au educat.

Aș vrea să-mi sărbătoresc ziua de naștere anul acesta, într-un mod diferit.

În loc de cadouri, vă rog să faceți o donație pentru susținerea minorilor din Casa pentru copii „M. M. Lavezzari ”al Asociației noastre de Asistență Socială și Educație Nonprofit
din România - Oituz - Bacău.

Copiii și tinerii acestei case sunt foarte aproape de inima mea. Fiecare mică ofertă mă va ajuta să-mi ating scopul.

Vă mulțumesc pentru sprijin și pentru susținere.  

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul serviciului social al Asociația de Asistență Socială și Educație asigurarea mediului potrivit pentru dezvoltarea armonioasă și completă a identității personale a copiilor/tinerilor prin oferirea serviciilor de găzduire, de îngrijire, de educație și pregătire în vederea integrării familiale și socio-profesionale, astfel încât aceștia să devină persoane mature pe plan fizic, intelectual, social, cultural și să participe activ în societate.

Activitatea cu tinerii și copii se desfăşoară conform unui proiect individualizat bazat pe evaluarea situaţiei specifice a nevoilor fiecărui copil, tratat ca subiect unic şi complex, cu identitatea şi istoria sa. Fiecare beneficiar are la dispoziţie resursele adecvate nevoilor de:  - dezvoltare fizică, intelectuală, morală, socială ;                                         

  - suport educaţional constând în ajutor la efectuarea temelor, explicarea şi aprofundarea noţiunilor predate la şcoală;                                          

 - cazare, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite, bani de transport şi eventuale cheltuieli, posibilităţi de recreere;                                                                                

- asistenţă medicală generală adaptată nevoilor individuale.      

Asociația de Asistență Socială și Educație Casa pentru copii „Maria Montini Lavezzari” oferă un ambient primitor prin facilitățile pe care le deține pentru un număr de până la 28 de copii.

Scopul acestui proiect este de  a completa bugetul necesar,  pentru a oferi copiilor și tinerilor aflați în plasament la Asociația de Asistență Socială și Educație Casa pentru copii „Maria Montini Lavezzari”, asigurarea unui  mediu potrivit pentru dezvoltarea armonioasă și completă a identității personale a copiilor/tinerilor prin oferirea serviciilor de găzduire, de îngrijire, de educație și pregătire în vederea integrării familiale și socio-profesionale, astfel încât aceștia să devină persoane mature pe plan fizic, intelectual, social, cultural și să participe activ în societate.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Cosmina Adelina Bogdan

150 RON
22 Mar 2022