Hai să ajutăm copiii să meargă în tabără!

Status: Fundraising

Proiect: DEZVOLTARE PERSONALĂ LA MUNTE

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social al copiilor din Centrul Rezidențial, prin activități, ateliere practice și ieșire în natură.

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

26,600 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ne dorim ca în vacanța de vară a anului 2021 să le putem oferi copiilor din Asociația de Asistență Socială și Educție, Casa pentru copii „Maria Montini Lavezzari”, Oituz,  șansa de a descoperi bucuria muntelui. Ar fi grozav să putem organiza anul acesta, cu ajutorul vostru, o tabără  de o săptămână pentru  28 de copii minunați!

Rolul taberei este de a le oferi copiilor noi contexte pentru a forma abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, prin jocuri, competiţii şi activităţi interactive în aer liber.

Fondurile strânse vor acoperi costurile de cazare, transport, masă, activităţi socio-educative și organizare.

Costul taberei pentru un copil este de 950 de lei.

Programul cuprinde drumeții, vizite la castele, excursie cu telecabina, seri tematice, jocuri de echipă, jocuri de rol, improvizație, spectacole. În tabără, participă însoțitori din partea centrului și voluntari care organizează jocurile și activitățile. 

Beneficii pentru copii și tineri

creșterea stimei de sine; descoperirea de noi abilități; depășirea limitelor, mai mult curaj; deschidere către noi activități; dezvoltarea personală și se relaxarea în afara centrului rezidențial; dezvoltarea încrederii în sine și deschiderea spre experiențe noi; dezvoltarea abilităților de socializare, de comunicare și de lucru în echipă.