Îmi donez cadoul de ziua mea, copiilor

 

Ruxandra Anca Cristina Zmeu Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul serviciului social al Asociația de Asistență Socială și Educație asigurarea mediului potrivit pentru dezvoltarea armonioasă și completă a identității personale a copiilor/tinerilor prin oferirea serviciilor de găzduire, de îngrijire, de educație și pregătire în vederea integrării familiale și socio-profesionale, astfel încât aceștia să devină persoane mature pe plan fizic, intelectual, social, cultural și să participe activ în societate.

Activitatea cu tinerii și copii se desfăşoară conform unui proiect individualizat bazat pe evaluarea situaţiei specifice a nevoilor fiecărui copil, tratat ca subiect unic şi complex, cu identitatea şi istoria sa. Fiecare beneficiar are la dispoziţie resursele adecvate nevoilor de:  - dezvoltare fizică, intelectuală, morală, socială ;                                         

  - suport educaţional constând în ajutor la efectuarea temelor, explicarea şi aprofundarea noţiunilor predate la şcoală;                                          

 - cazare, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite, bani de transport şi eventuale cheltuieli, posibilităţi de recreere;                                                                                

- asistenţă medicală generală adaptată nevoilor individuale.      

Asociația de Asistență Socială și Educație Casa pentru copii „Maria Montini Lavezzari” oferă un ambient primitor prin facilitățile pe care le deține pentru un număr de până la 28 de copii.

 Descoperă pasiunea pentru muzică și chitară

Lecții de chitară pentru copiii din Casele de tip familial „Maria Montini Lavezzari” și „Providenza”  și copiii din comuna Oituz în anul 2023-2024.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!